Onze diensten

Administratie

Wij kunnen uw gehele administratie verzorgen. Van het invoeren van kas-, bankboek, inkoopbonnen en verkoopbonnen. Daarbij verzorgen wij maandelijks of per kwartaal de aangifte omzetbelasting. We stellen de jaarrekening samen en verzorgen uw aangifte inkomstenbelasting. Wanneer u wenst, zijn wij ook contactpersoon voor de accountant(indien van toepassing).

Personeels- en salarisadministratie

Deze werkzaamheden doen wij in samenwerking met salaris bureau Hofstee & Kruisinga te Leeuwarden

Werkplek

In principe verwerken wij uw administratie op ons kantoor met het King boekhoudprogramma, wij zijn uiteraard ook bereid bij u ter plekke deze werkzaamheden te verrichten in een door u gekozen boekhoud pakket. Tevens hulp bij opstart, controle of correcties in uw boekhoudpakket mogelijk.

Controle van administraties

Wij kunnen de door anderen ingevoerde administratie controleren. Hierbij controleren wij alle boekstukken, afschrijvingen, afrekeningen bedrijfsvereniging en verzekeringen. Naar aanleiding van deze controle maken wij een jaarrekening en verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Wanneer u wenst, zijn wij ook contactpersoon voor de accountant.

Aangifte particulieren

Wij verzorgen ook de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren. Wij hebben een ruime ervaring in deze werkzaamheden en gaan zeer betrokken met u en uw zaken om. Een gesprek met een kop koffie is geen uitzondering, oftewel vervelende belastingzaken combineren met het aangename. De relatie die hierdoor ontstaat vergroot de betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij letten scherp op volledigheid van de aanlevering van uw gegevens en bespreken na invoering van deze gegevens e.e.a. met u door.

Subscribe to RSS feed